Перші кроки до схуднення. Вибір ваги.

Перші кроки до схуднення. Вибір ваги.
Якщо ви вирішили сісти на дієту , схуднути , зменшити живіт , одним словом скинути вагу , там потрібно для цього процесу електронну вагу, щоб слідкувати за її змінами: прогресом або навпаки. Обрати та купити вагу - це перше що повинні зробити на початку вдосконалення свого тіла. Але яку вагу обрати? Спробуємо дати відповідь у наступній статті.

Підлогові електронні ваги. Які підлогові ваги бувають. Типи, види терезів. Функціональні можливості цифрової підлогової ваги.

Ваги підлогові - це найпростіший спосіб стежити за своєю вагою. Сучасні підлогові ваги досить тонкі і легкі. Вони не вимагають великого простору і можуть бути встановлені в будь-якому місці. Підлогові ваги можуть бути механічними та електронними

Механічні ваги підлогові уявляє собі кожна людина. Коли стаєте на ваги підлогові механічні, ваша вага тисне на пружину, яка власне і рухає вказівну стрілку по шкалі вимірювання, і ви отримуєте результат, який може бути як радісним так і не дуже для вас. 
Електронні підлогові ваги у міру розвитку технологій зазнали багаторазових змін. У наші дні електронні ваги не тільки легко визначають ваш вагу, але і можуть підказати яка зараз година, можуть також обчислити відсоток зайвої ваги у вашому організмі, зрозуміло, за його наявності, а також можуть зберегти свідчення різних людей, які користувалися вагами. Електронні ваги найбільш популярні, адже видають вагу з точністю до 100 грамів. Механічні ваги не дають такої наочності, як електронні, але вважаються більш довговічними і дешевими . До переваг механічних конструкцій можна віднести і здатність витримувати великі навантаження, низьку схильність до поломок. У свою чергу ваги підлогові електронні володіють такою безумовною перевагою як невелика похибка. В середньому вона дорівнює 100 гр. Крім цього ваги напольні електронні забезпечені цілим рядом специфічних функцій. І перш за все, варто сказати про таку функцію, як пам'ять. Ваги здатні зберігати інформацію про попередні зважуваннях відразу декількох користувачів (до десяти чоловік). Окремі моделі можуть також «впізнавати» того чи іншого користувача.

Ваги можуть оснащуватися електронікою, яка не поступається комп'ютеру. Крім визначення ваги людини, такі ваги визначають співвідношення води, м'язової або жирової маси та кісткових тканин. Крім того, ваги здатні заносити в пам'ять зміни ваги в часі, вгадувати конкретного користувача, визначати оптимальну масу тіла, давати поради по дієті і фізичних навантажень.

Відомо, що точність результатів зважування прямо залежить від чутливості обладнання. Ваги підлогові повинні встановлюватися на максимально рівній і твердій поверхні

Як правило, даний тип ваг використовується для зважування людей, але є моделі, які здатні зважувати великі предмети вдома. Звичайні ваги мають допустиму вагу до 160 кг, але є моделі з межею допустимості від 100 до 220 кгВаги для дому виготовляють з різних матеріалів: пластика, металу, скла, дерева і багатьох інших. Найбільш популярні пластикові та металеві з вставками зі скла. Повністю скляні ваги досить тендітні і вимагають дуже дбайливого догляду, дерев'яні терези самі якісні і дорогі, металеві надійні і доступні за ціною, а пластикові найбільш дешеві, але не такі довговічні.

Якщо Ви вибираєте ваги тільки для вимірювання ваги , Вам варто задуматися над їх формою і кольором, нинішнє різноманітність дозволяє підібрати ваги в гармонії з будь-яким інтер'єром. Gorenje OT 180 GB, ваги для ванної кімнати Momert 5854, ваги напольні Beurer GS43 будуть стильним сучасним аксесуаром, а технологія Tap-On дозволяє цим вагам автоматично включатися відразу після дотику до поверхні.

Gorenje OT 180 GB 


Momert 5854 


Beurer GS43

Електронні ваги з аналізатором складу тіла визначать не тільки Вашу вагу в даний момент, але і нагадають попередній, визначать вміст води, вміст жирової тканини, масової частки м'язової тканини в організмі. 
Ваги-аналізатори AEG PWI FA 4914, Soehnle Body Control F 3 63750, Momert 5849, Bosch PPW 6440 володіють вбудованою пам'яттю, що дозволяє зберігати дані, а, значить, ви завжди зможете відстежувати динаміку зміни своєї ваги і стану організму.


PS45 BMI Beurer - підлогові ваги з індикацією індексу маси тіла (BMI) самі інтерпретують результати зважування, показують час і температуру (в ° C і ° F), визначають середнє значення останніх вимірювань, мають 5 комірок пам'яті для 10 користувачів

Діагностичні ваги можуть виробляти індикацію калорій AMR / BMR (BMR - в стані повного спокою, AMR - при заданому рівень фізичної активності). Приміром, BF 100 Body Complete Diagnostic Scale Beurer .

Для великих оригіналів створені ваги, що розмовляють - PS24 Beurer , що мають мовний запас на німецькій та англійській мові з регульованою гучністю звуку і підлогові ваги з дуже великим дисплеєм 38мм - PS16 Beurer .

Ваги дизайнерські - для любителів гламуру і оригінальності-поєднують в собі всі якості електронних ваг з ексклюзивним оформленням. GS 37 LeatherSensationBeurer - з високоякісних чохлом зі штучної шкіри, скляні ваги GS37 GlamourBeurer - з блискучим візерунком зі стразів.

Beu RER GS 27 Чорний квітка , ваги напольні TEFAL PP 1056, підлогові електронні ваги CLATRONIC PW 3369, Dex DBS -309 Романтика - колір і форма ваг на Ваш вибір відповідно до дизайну ванної кімнати.

Електронні колонні ваги Momert 5960 підходять для використання лікарями та медичними установами для обслуговування пацієнтів.

Механічні ваги теж володіють різними колірними і дизайнерськими рішеннями, відповідаючи сучасним вимогам покупця. POLARIS PWS 1307 , Binatone BS 8001 - для любителів перевіреної століттями механіки.

Охочих удосконалити своє тіло в наш час предостатньо. А враховуючи, що зайва вага - це ще й певні хвороби, першою покупкою при бажанні схуднути або привести свою вагу в норму є підлогові ваги . Вони ідеально підходять для будинку, компактні і володіють прийнятною вартістю. Вага кожного домочадця буде завжди під контролем.

Коментарі

Популярні публікації