ВЕСІЛЛЯ - СЕРЙОЗНИЙ СТИМУЛ ДЛЯ СХУДНЕННЯ І ПРИВІД ДЛЯ ПОДВИГІВ


Дві героїчні історії схуднення до весіль одна за одною потрясли жіноче співтовариство в останні дні.




Коли 36-річній британці Бет Уілер зробив пропозицію її молодий чоловік, вона природно, була щаслива. Був тільки один привід для розладу: при вазі Бет в 140 кг весільні сукні сиділи на ній не дуже елегантно. Як повідомляє DailyMail, наречена, на подив кравчині, замовила собі сукню на 18 розмірів менше. І почала цілеспрямовано худнути .
 Бет Уілер за рік до весілля

Бет приєдналася до місцевому товариства «Вагоспостерігачі» (Weight Watchers), харчувалася виключно овочами, фруктами, рибою і морепродуктами , категорично виключивши смажене і борошняне, не роблячи собі послаблень навіть на свята. Крім того, жінка почала відвідувати спортзал, хоча абсолютно не переносить фізичного навантаження.

Як не дивно, наречений на схудненні нареченої не наполягав, вона була дорога йому в будь-якому вигляді. Це була цілком і повністю її ідея. Однак, він підтримував кохану на всьому протязі її нелегкого шляху.

Бет, дотримуючись дієти протягом року, досягла розміру сукні за 4 дні до весілля. Нескінченно гордий нею чоловік на церемонії пожартував:
«Часто говорять, що після одруження чоловіки одержують більше, ніж розраховували. Ну ... а я отримав менше ».

Щаслива дружина відзначає, що з втратою ваги вона стала значно краще себе почувати. Вона не збирається зупинятися на досягнутому, і планує схуднути ще на 12 кг. Бет Уілер за рік до весілля, на весіллі і з чоловіком:

..........
Ще однією британці, 40-річної Мері Ітон, вдалося побити цей рекорд. Жінка, що важила 317 кг, схуднувши до свого весілля, скинула 200 кг.

Як і її співвітчизниця, Мері не вдавалася до допомоги хірургів і не приймала спеціальних препаратів. Вага, набрана в результаті безконтрольного поїдання фаст-фуду , пішла за допомогою дієти і фітнеса.

Зараз Мері Ітон важить вже 120 кг і продовжує худнути.

Обидві жінки являють собою яскравий приклад ефективності здорового способу життя , а також здатності слабкої статі на подвиги за наявності достатньої мотивації.

Коментарі

Популярні публікації