Фітнес програма для схуднення


Фітнес програма для схуднення розрахована на тренування в тренажерному залі, або вдома (якщо у вас вдома майже повноцінний спортзал).

Перше, з чого б я хотів почати-це те, за рахунок чого відбувається зниження ваги .  Тут немає ні чого складного. 
Хочете схуднути - ваш енергетичний баланс повинен бути негативним.
Яку б фітнес програму для схуднення ви не використовували, якщо баланс буде позитивним - ви не схуднете НІКОЛИ. Тобто ви повинні вжити калорій менше, ніж використовуєте. Це залежить як від їх кількості (калорій), так і від їх якості. Так, наприклад, з'ївши на сніданок бутерброд з ковбасою чи вівсяну кашу - ефект буде зовсім різний, так як в цих продуктах може бути і однакова кількість вуглеводів, але зовсім різна за своєю структурою. 
Фітнес програма для схуднення здатна тільки допомогти у витраті калорій, але якщо ви вжили їх більше, ніж потрібно - вона вам не допоможе.
І так, даний комплекс розрахований на триденний тренінг, через день (пн, ср, пт або вт, чт, сб).
Перед тим, як приступити до комплексу, ви повинні провести розминку. Вона включає в себе як аеробну розминку (бігова доріжка, велотренажер або скакалка), так і розминку всіх основних м'язів, класичними разминочними вправами (як в школі :) ) 

Фітнес програма для схуднення.

День 1.
Ноги, прес.
Присідання зі штангою 3 * 10-12 (це означає 3 підходи по 10-12 повторень)
Підйом на носках стоячи 3 * 15 (або аналогічну вправу для литкових м'язів)
Скручування 3 * максимум
Підйом ніг у висі 3 * максимум
День 2.
Груди, спина, плечі, руки
Дана фітнес програма для схуднення розрахована не тільки на зниження ваги , але і на коректування фігури в цілому. Саме з цього в ній присутні і силові вправи, які підтягнуть і приведуть в порядок ваші м'язи.
Віджимання 3 * максимум
Скручування 3 * максимум

День 3.
Аеробіка.
Це завершальний день, в нашій фітнес програмі для схуднення . Він включає в себе тільки аеробне навантаження.
Почати слід з бігової доріжки (приблизно 30 хвилин). Не задавайте занадто швидкий темп, щоб сил у вас вистачило на всі 30 хвилин (це приблизна цифра).
Потім можна пересісти на велотренажер і попрацювати ще 30 - 40 хвилин.
Якщо є тренажер типу «Степ», то можна трохи попрацювати і на ньому.
Завершальний етап - скакалка, для тренування литок. Довго, в одному темпі ви на скакалку не проскочить. За цим, можна це робити підходами: поскакали-відпочили і знову. У загальній складності, чистого «скока», хвилин 15 буде цілком достатньо.
Якщо у вас в залі немає ні бігової доріжки, ні велотренажера, то я рекомендую просто бігати, в день аеробіки. На жаль, таке навантаження ми більше ні чим не замінимо, а програма для схуднення повинна містити в собі навантаження такого типу. Можна здійснювати пробіжку і вранці.
Ця фітнес програма для схуднення розрахована не тільки на те, що ви просто скинете вагу, але і на коректування вашої фігури в цілому, за рахунок правильно підібраних силових вправ і кількості їх повторень.

автор Олександр Добромиль

Коментарі

Популярні публікації