Схуднути швидко

Як швидко схуднути за допомогою тренувань .

Як швидко схуднути за допомогою тренувань . 
В основному всі починають тренування з бажанням швидко схуднути . Не можемо сказати, що так вже просто - але якщо підійти до справи серйозно і наполегливо слідувати основним правилам, то скоро зважування на вагах приємно вас здивує. 

Нагадаємо вам кілька основних правил, яких треба дотримуватися під час занять : 

1. Тривалість тренування повинна становити від 45 до 60 хвилин.

Вся справа в тому, що нашим завданням є зниження жирів, а ось жири починають розщеплюватися тільки на 35-45-ій хвилині інтенсивних тренувань. Тому, щоб виконати свою мету - швидко схуднути , вам доведеться займатися близько години. 

2. Інтенсивність занять . 

Також відомо, що розщеплювати жири організм почне лише тоді, коли інтенсивність роботи серцево-судинної системи почне складати 65-75% від максимуму. Не треба, звичайно, думати, що у всіх ця цифра однакова. Щоб не нашкодити собі, а просто досягти мети швидко схуднути, з'ясуйте свій особистий максимум частоти ударів серця. Від 220 відніміть свій вік - це найвищий показник пульсу під час тренувань. 


3. Гуляти і швидко худнути . 

Для того, щоб швидко схуднути не будемо забувати про те, що тренуватися можна де завгодно і коли завгодно. Не станемо пропонувати вам тягати гантелі завжди з собою, але, можливо, ви здивуєтеся, дізнавшись, що звичайна ходьба дозволить вам за 10 хвилин розправитися з 60 ккал. А якщо додати піші прогулянки в свій спосіб життя і гуляти кожен день хоча б по 10 хвилин, ви втратите вже більше 420 ккал! Щоб домогтися більшого ефекту, додайте в свій маршрут прогулянок підйоми і спуски - наприклад, доріжку в парку з гірками або сходами, активно допомагайте собі при русі зігнутими в ліктях руками, намагайтеся йти швидким кроком, не забувайте, що інтенсивність навантаження - основний шлях до мети «швидко схуднути». 

4. Робота для м'язів . 

Врахуйте, що м'язова тканина спалює калорії значно краще, ніж жирова. А так як наше бажання - схуднути як можна швидше, то необхідно нарощувати м'язи, приєднуючи до кардіотренування і силові вправи. Додамо, що силові вправи починати треба тільки під керівництвом тренера, збільшувати силове навантаження, якщо ви правильно можете робити більше 12-ти повторень, і не обмежуватись вправи на "проблемні зони", але і навантажувати всі групи тіла. 

5. Тренування з інтервалами . 

Витратити більше калорій і схуднути швидше можна, використовуючи метод прискорення і уповільнення через певні інтервали. Приміром, поступово, за півгодини, наберіть хороший темп, хвилин 5 рухайтеся швидким кроком, потім кілька хвилин біжіть. Після цього кілька хвилин йдіть швидким кроком, знижуючи темп поступово, а потім повторіть прискорення і уповільнення темпу кілька разів. 


Ви зможете швидко схуднути на тренуваннях , якщо будете займатися регулярно. А як часто - орієнтуйтеся на свій організм. На перших порах можна займатися декілька разів на тиждень, а в міру наростання вашої тренованості можна довести частоту занять до 3 або 4 разів 

Коментарі

Популярні публікації