Джеймі Олівер: Ми просто зобов'язані навчити наших дітей харчуватися правильно


Скажу відразу, що ця доповідь досить важка тому що мова піде про проблему здорового харчування, ожиріння і, як наслідку, смерті. І смерті не дорослих людей, які самі себе довели до такого стану, а дітей 16-ти років, яким залишилося жити всього 6 років. Є й трохи молодші.

У Джеймі троє дітей і останні 10 років він веде активну просвітницьку діяльність у сфері харчування, розповідаючи про те, що добре, а що - погано. Він не лікар, а шеф-кухар, і оперує тією інформацією, яку знає найкраще - інформацією про їжу.

Якщо ви думаєте, що подібні проблеми зі здоров'ям є тільки в США, постійте абияк біля школи під час перерви і подивіться, що купують діти в магазинах і ларьках. Можливо, вони виглядають не такими товстими, але з тим, що вони їдять, проблеми їм забезпечені.Деякі мами думають, що починаючи напихати свою дитину майонезом і кетчупом з однорічного віку, вони насправді прищеплюють йому імунітет до дорослої їжі. Мовляв, звикне і потім не буде проблем. І це реальна історія. І мама ця цілком сучасна і живе не в селі, а в освіченій столиці.

Так що перегляд цього відео буде корисний скоріше з інформативної точки зору. Тому що ми - це не тільки те, що ми думаємо, але й ще й те, що ми їмо. Ви ж хочете, щоб ваші діти росли здоровими?

Коментарі

Популярні публікації