7 екстремальних методів схуднення

Здавалося б, всі дієти вже перепробувані, навіть самі екзотичні і все одно нічого не допомагає. 
Є кілька екстремальних способів схуднути, зараз ви про них дізнаєтеся. Деякі краще не повторювати...







Введення ін'єкцій сечі

Полягає він у щоденних ін'єкціях сечі. Англійка Шеріл Палон втратила таким чином близько 20 кілограм ваги і втратила в обсязі більше 76 сантиметрів за п'ять місяців. Такими стрімкими темпами дамочка почала худнути з того моменту, як вирішила на власному досвіді випробувати таку незвичайну програму втрати ваги . Причому, застосовується при даному способі виключно сеча вагітних жінок. Шеріл робить щоденні ін'єкції цієї речовини. МакКарті Ірис, консультант компанії, яка пропонує таку незвичайну програму схуднення, пояснив, що в сечі вагітних жінок присутній спеціальний гормон, який сприяє зниженню ваги. Називається він хоріонічний гонадотропін людини. Ефект його дії заснований на створенні для організму ілюзії вагітності. Згідно клінічних досліджень, ХГЧ активізує обмінні процеси в організмі і багаторазово збільшує метаболізм.

Секс 7 разів на день 

Найважча в світі жінка спалює 500 калорій, займаючись сексом зі своїм колишнім чоловіком. Поллініі Поттер 47-ми років від роду була занесена в минулому році в Книгу рекордів Гіннесса як найбільш важка в світі жінка. На той момент її вага становила 700 фунтів, що приблизно дорівнює 317 кілограмам. Однак їй вдалося втратити за рік близько 45 кілограм завдяки відновлення відносини з колишнім чоловіком Алексом. Після недовгого сімейного життя, яке тривало три роки, в 2008 році парочка розлучилася. Однак ніжні почуття спалахнули знову, коли Алекс дізнався, що його колишня дружина стала рекордсменкою Гіннесса. Поліна Поттер розповідає, що інтенсивна сексуальне життя з її колишнім чоловіком Алексом допомогла їй втратити 44 кілограми. 
«Я не можу багато рухатися в ліжку, - повідала Поліна, - однак я спалюю по 500 калорій за один раз занять любов'ю. Це відмінна вправа, яке активізує всі групи м'язів ». 
Жінка таким незвичайним чином сподівається досягти з допомогою Алекса своєї бажаної мети - ваги в 241 кілограм. Парочка займається сексом до семи разів на день. Однак Алексу, який важить всього 64 кілограми, в спальні доводиться брати на себе більшу частину роботи. Бідолаха ...

Установка крапельниці в ніс 

Багато хто сприйняв цей метод, як досить небезпечний і ризикований, коли він вперше був запропонований американськими лікарями. Проте час показав високу ефективність крапельниці і все більше людей зупиняють свій вибір саме на такому екстраординарному способі схуднення , який забезпечує різку і швидку втрату ваги. Полягає метод в установці крапельниці в носовій порожнині, один з кінців якої закінчується безпосередньо в стравоході. Їжа надходить в організм через ніс за допомогою трубки крапельниці. Автором цього унікального способу є доктор з Флориди Олівера ді П'єтро, який бачить в ентеральному харчуванні, при якому продукти вводяться в організм через спеціальний зонд, панацею від багатьох захворювань. За запевненнями доктора, за допомогою такої трубки в носі, буквально кожен може втратити до 9 кілограм на 10 днів. Через крапельницю в організм пацієнта невеликими порціями регулярно вводиться живильна суміш білків, жирів і води, енергетична цінність якої становить 800 калорій. Через кілька годин після початку процедури запускається процес кетоза, при якому організм починає посилено спалювати жири через відсутність в суміші вуглеводів. Жир спалюється, а обсяг м'язів і рідин в організмі залишаються незмінним. Ті, хто вирішить вдатися до такого дивного способу, повинні бути готові - за 10 днів ні крихти їжі не потрапить в рот, тільки поживна суміш через ніс. Ємність з живильним рідиною доведеться скрізь носити з собою, так як суміш потрібно вводити строго за розкладом.

Гра в пейнтбол 

Забудьте про дієти та коректуючу білизну. Весела гра в пейнтбол допоможе вам швидко і ефективно спалити зайві калорії. Британська компанія UK Paintball запрошує всіх бажаючих в перший світі фітнес клас пейнтболу для бажаючих схуднути. Під час гри людям, які бажають бути у формі, пропонується уникати потрапляння в них різнобарвних куль, якими стріляють у своїх клієнтів співробітники компанії. Такі заняття розраховані на людей, які страждають ожирінням. Ігровий режим складений досвідченими фахівцями таким чином, щоб досягти максимальної втрати ваги. Курс занять розрахований на 10 тижнів, а його вартість становить 199 фунтів з однієї людини. За час однієї гри в пейнтбол спалюється від 800 до 1000 калорій. Компанія забезпечує наявність на ігровому майданчику від трьох до чотирьох професійних стрільців, а кількість безпечних для пострілів зон зведено до мінімуму. Це забезпечує активну роботу всіх учасників групи протягом всього заняття.

Ілюзія пояса на шлунок 

Шлунковий пояс виконує обмежуючу дію і встановлюється навколо шлунка пацієнта. Людина з таким пристосуванням швидше досягає відчуття насичення, завдяки чому обсяг та енергетична цінність порцій значно зменшуються. За один прим їжі пацієнти їдять маленькі порції і худнуть, не відчуваючи при цьому почуття голоду. Встановлюється такий шлунковий пояс шляхом хірургічного втручання і при цьому можливі різні побічні ефекти. Нова революційна ідея полягає в гіпнотичному навіювання пацієнтам з ожирінням думки, що їм встановлено такий шлунковий пояс. Маріон Корнс була піддана такій процедурі, під час сеансу для посилення ефекту кімната була наповнена специфічними лікарняними запахами. Пізніше домогосподарка стверджувала, що пам'ятає навіть звук коліс лікарняному каталки, дзвін ножа хірурга і запах анестезії. За чотири місяці їй вдалося схуднути з 22 розміру до 14. Щотижня вона втрачає приблизно по 4 кілограми.

Латочка на язик 


Якщо ви випробували всі дієти, але не можете схуднути, косметичний хірург з Каліфорнії Микола Чугай знає як виправити становище. Він розробив нову медичну процедуру, яка допоможе скинути вагу , перетворивши процес поїдання їжі в дуже хворобливе заняття. Медична процедура полягає у вшивання невеликого шматочка поліетиленової сітки на мову пацієнта. Через неї ковтати і пережовувати тверду їжу ставати дуже боляче і людина волею-неволею переходить на низькокалорійну, рідку дієту. Вже більше 60 чоловік вдалися до такої незвичайної процедурою. Вони перепробували всі дієти і ніяк не могли змусити себе схуднути. І ось за допомогою невеликого шматочка пластику розміром з поштову марку кожен пацієнт за місяць втратив в середньому близько 10 кілограм.

Тиждень на висоті 8700 футів 

Хочете схуднути , при цьому їсти все, що заманеться, і, не займаючись при цьому виснажливими фізичними вправами? Ні, це не спам, і не інтернет-реклама - це справжня наука! Все, що вам потрібно зробити, це оселитися якомога вище над рівнем моря. 20 чоловіків середнього віку, які страждали надмірною масою тіла і вели малорухливий спосіб життя, поселили на тиждень в будинок на висоті 8700 футів над рівнем моря на горі Цугшпітце в Німеччині. При цьому вони продовжували їсти, все що хотіли і не робили ніяких вправ, крім неквапливих прогулянок. За тиждень такої «гірської життя» пацієнти втратили в середньому по 3 кілограми, а вже через місяць після «спуску з гір» вони втратили у вазі ще по 2 кілограми. Вчені стверджують, на великій висоті людина потребує меншої кількості калорій і тому їсть менше, не відчуваючи себе при цьому голодним. Дослідження показали, що рівень лептину, гормону ситості, виріс за час перебування в горах, а от вміст гормону голоду залишилося без змін. Висотна стратегія втрати ваги може виявитися життєздатною. Хоча, селитися на висоті для постійного проживання все ж не варто, адже через 6 місяців організм адаптується до «висотної» життя і починає працювати в звичайному режимі. Тому найбільш оптимальними, на думку німецьких учених, є регулярні підйоми в гори строком на один тиждень з невеликими інтервалами.

Коментарі

Популярні публікації