Як швидко схуднути на 5 кг за тиждень


Як швидко схуднути на 5 кг за тиждень
Іноді трапляється так, що за короткий час необхідно дуже швидко схуднути для якогось заходу. Дивно, але найчастіше ми спохвачуються вже напередодні цього самого заходу або коли залишається зовсім небагато часу. Як швидко схуднути на 5 кг за тиждень, щоб влізти в бажане плаття і виглядати привабливо? 

Для виконання цього завдання потрібна сильна віра в очікуваний результат, сила волі , щоб дотримуватися дієти, а також дисциплінованість, щоб займатися фізичними вправами, які допоможуть швидко відновити форму .

Щоб швидко схуднути на 5 кг за тиждень , не достатньо відмовитися від солодкого, мучного, жирного. Найчастіше вдаються до методу притримування експрес-дієт або монодієти, які припускають вживання одного продукту протягом 7 днів. Однією з кращих і ефективних монодієти є гречана дієта , під час якої охочому схуднути дозволяється харчуватися тільки гречкою з можливою заміною один раз в день порції гречки відвареними на пару овочами і шматочком м'яса, а також вживання кефіру, краще всього на ніч, щоб зменшити обсяг порції гречки.


Гречку необхідно варити без спецій і солі, а також без додавання вершкового або рослинного масла.За один день допустима норма гречки - 1 стакан в сирому вигляді.Найкраще розподіляти цю порцію на 4-5 прийомів їжі, що дозволить уникнути почуття голоду і бажання чимось перекусити.

Кожна людина може придумати свій алгоритм харчування під час гречаної дієти.Рясне пиття і повноцінний сон допоможуть швидко скинути зайві кілограми і одягнути своє улюблене плаття
.

Коментарі

Популярні публікації