Мінус 3 кг в місяць: як прискорити спалювання жиру?


За три місяці до початку сезону коротких спідниць пора приступати до інтенсивної роботи над фігурою - стверджують фахівці з фітнесу. Про те, як підготувати тіло до відкритого літнього життя, розповіла тренер групових програм фітнес-лубу Юлія Детушева.
Перша порада: потрібно підкоригувати харчування. 
Роздрібните свій денний раціон на 5-6 прийомів їжі. Харчуйтеся через рівні проміжки часу, невеликими порціями. Таким чином ви прискорите обмін речовин. 

Вуглеводи - хліб, крупи, макарони - вживайте в першій половині дня. Білкову їжу - м'ясо, рибу, сир - ввечері. Сніданок повинен бути самим щільним прийомом їжі. 

Від солодкого відмовтеся зовсім. Солону їжу включайте в раціон по мінімуму. Прийом фруктів обмежте - їжте тільки ті, що сприяють спалюванню жиру: цитрусові, ананаси, зелені яблука. Крім звичного чаю та кави випивайте не менше 2 літрів чистої води. Пийте воду через рівні проміжки часу. 

Спортзал відвідуйте 3-5 разів на тиждень. Для спалення жиру краще вибрати кардіотренування, у яких пульс не нижче 130 ударів на хвилину. Можна займатися аеробікою, степ-аеробікою, кікбоксингом, бігом на біговій доріжці. Якщо виконувати всі рекомендації в комплексі, буде зникати по 3 зайвих кілограми в місяць . І трьох місяців буде достатньо, щоб привести тіло у форму. 

Коментарі

Популярні публікації