Вправи зі скакалкою

Вже давно доведено, що вправи зі скакалкою просто незамінні, коли мова йде про красу і стрункость жіночої фігури. Здавалося б, звичайна скакалка, проте саме з нею вправи можуть дати такий результат, який непорівнянний ні з одним сучасним тренажером. До речі, згідно випробуванням, робота зі скакалкою завдяки своїй високій амплітуді перевищує результативність бігу практично у вісім разів. А всього лише за десять хвилин використання скакалки у вправах можна скинути таку кількість калорій , яка прирівнюються до десятикілометровій пробіжці.




Хтось скаже, що скакалка не є універсальним засобом для виконання вправ. Насправді це не так, адже навіть стрибки на скакалці можуть бути різними, за рахунок чого тренується певна група м'язів у всьому тілі. Звичайні одиночні стрибки, подвійні, взад-вперед, в сторони і з чергуванням ніг дозволяють привести в тонус і руки, і ноги, і живіт, і сідниці, і навіть груди.


Головна перевага скакалки полягає в тому, що вправи з нею завжди будуть складними і інтенсивними, а значить, виконувати їх доведеться в певному темпі і не відкладати на потім.

Стрибки на скакалці для схуднення, вправи на 20 хв


Коментарі

Популярні публікації