Головне правило харчування для бодибилдера - не коли не бути голодним!


Ви проводите годинами в тренажерних залах? Вичавлюєте максимальну вагу? Але не відчуваєте видимого ефекту? М'язи не ростуть, а тільки болять і заподіюють вам дискомфорт? Тоді справа в харчуванні. А точніше не в правильному харчуванні
Трохи теорії. Працюючи на тренажерах ви не збільшуєте самі м'язи. Ви їх лише руйнуєте. І щоб відновити вам потрібні «будівельні матеріали». Подібними будівельними матеріалами є в першу чергу білки, але не потрібно забувати і про інших речовинах як вуглеводи, жири. Потрібно зробити так, щоб харчування було збалансованим . І найголовніше, при наборі м'язової маси потрібно забути про всякі дієти.

Необхідно харчуватися не рідше 5-6 разів на день. Їжа повинна бути висококалорійної і багатою білками. Білки містяться у великих кількостях в бобових, в молочних і м'ясних продуктах. Тому слід налягати саме на ці продукти.

Ось як приблизно має виглядати щоденний раціон бодібілдера. 

Перед тренуванням за півтори-дві години потрібно з'їсти кашу з сухофруктами. Під час тренування пити багато води. Після тренування випити півлітра кисломолочних продуктів будь то кефір або ряжанка. Через 2 години після тренування необхідно міцно підкріпитися, з'їсти що-небудь з вмістом м'яса і великої кількості вуглеводів, тобто домашню їжу. До сну необхідно влаштувати ще 2 прийоми їжі. А перед сном з'їсти трохи сиру або випити молока. Запам'ятайте головне правило бодібілдера - не коли не бути голодним!

Коментарі

Популярні публікації