Як накачати біцепс - найкращі вправи


Біцепс - велика двоголовий м'яз плеча. Коли у людини запитують: покажи м'язи? Ви, напевно, здогадалися, що саме він покаже - звичайно ж, біцепс. Будь-який спортсмен, що активно займається спортом, має гарне тіло з фізично розвиненою мускулатурою, а великі накачані біцепси - є головною ознакою його сили волі і розвитку як атлета. Але, як накачати біцепс , якщо поруч немає тренажерного залу.Давайте розберемо кілька перевірених способів для розвитку біцепсів: без тренажерних снарядів і з ними.


Вправи для біцепсів на турніку

Турнік - не тільки найпоширеніший снаряд для занять спортом, але і самий дієвий.Вправа робиться таким чином:

Беретеся за перекладину турніка зворотним вузьким хватом - руки трохи вже плечей. Підтягуйтеся не надто швидко (видих), і ще трохи повільніше опускайтеся (вдих), але спуск потрібно робити не на повністю витягнуті руки, а майже, щоб м'язи були в напрузі постійно.

Цим способом потрібно займатися в кілька підходів з повтореннями. Хороший варіант: 5 підходів, кількість повторень ви повинні самі визначити, відчуваючи за своїми силам, але робити їх на спадання - наприклад: 10, 9, 8, 7, 7, при цьому відпочинок між підходами не більше 5 хвилин. Відчувайте себе - так ви визначите золоту середину.


М'язи ще будуть в рази швидше рости, якщо в цей же день, після відпочинку, зробити кілька підходів на віджимання від підлоги широким хватом (руки ширше плечей).

Примітка: якщо ви підтягуєтеся більше 15 разів, то вправи на турніку бажано виконувати з обтяженнями - це дасть кращий результат.

Як накачати біцепс з гантелями

Гантелі теж не важко дістати. Розберемо 2 популярних методу занять з гантелями на біцепс:

Підйом гантелей на біцепс, стоячи з супінацією . Встаньте ноги на ширині плечей, візьміть гантелі в обидві руки так, щоб долоні були повернені до стегон ніг (руки по швах). Піднімайте гантелі вгору до рівня плечей на видиху, при цьому повертаючи долоні теж вгору (супінація - розворот зап'ясть), і опустіть на вдиху у вихідне положення. Головне в цій вправі - це зберігати стійку позицію ніг і нерухомість плечей. Це одне з самих, що дають результативний ефект, вправ.


«Молоток». Вихідна стійка, як і у випадку з підйомом на біцепс, стоячи, але піднімаєте гантелі до рівня плечей так, щоб долоні були паралельно грудей - розгорнуті до себе. Ця вправа розвиває зовнішню голівку біцепса, створюючи поділ між біцепсом і трицепсом, таким чином, досягається максимальне розтягування і скорочення двоголового м'яза.


В обох випадках визначте для себе кількість підходів і повторень. Ви повинні відчути, як росте і скорочується біцепс. Якщо виникнуть болю після перших занять, відпочиньте тиждень. За цей час м'язи відновляться

Щоб зрозуміти, як змусити себе займатися спортом , ви повинні прислухатися до свого серця і своєї душі!

Качаємо біцепс штангою


Все просто, достатньо мати штангу. Початкове положення - ноги на ширині плечей, берете штангу зворотним хватом, тобто долоні вгору і повернені до себе.Піднімаємо до рівня плечей повільно на видиху, опускаємо ще повільніше на вдиху.


Багато хто задається питанням: як накачати біцепс ? А, адже, відповідь лежить на поверхні, все, що здається складним в цьому житті - на перевірку виявляється самим простим, достатньо лише застосувати мінімум зусиль.

Коментарі

Популярні публікації