Як накачатися худій людині?

Які вправи підходять худим людям

По-перше, вам варто знизити до мінімуму анаеробні навантаження та вправи. База - ось ваше все. Базові вправи (станова тяга, жим лежачи і т.д.) відмінно справляються із завданням набору м'язової маси.



По-друге, вам щастить і дотримуватися жорсткої дієти, як наприклад єндоморфам і єктоморфам, вам не потрібно, що дозволяє вам їсти буквально будь-яку їжу. Головне, щоб ви їли достатньо і ніяк не менше. Звичайно ж, ми не маємо на увазі шлак на подобі мівіни і подібних продуктів. 

Ще один плюс такого статури - вся отримана організмом їжа йде виключно на побудову м'язів, а не на «запаси» жирів. Це і забезпечує вашому тілу хорошу рельєфність. Повірте, багато спортсменів заздрять такій властивості вашого організму.

Ось один з варіантів харчування для худого спортсмена 

Сніданок . Повинен бути максимально щільним. 3-5 варених яйця, каша (вівсяна або гречана на вибір), сік і цільнозерновий хліб. 

Полудень . Можна з'їсти трохи фруктів або овочів, випити протеїновий коктейль. Обід . Що-небудь м'ясне (курка, риба і т.д.), картопля або рис. Перед вечерею вам потрібно буде ще два рази «перекусити». Можна повторити варіант полудня. 

Вечеря . Потрібно щільно поїсти. Сік, м'ясо з рисом або картоплею. 

Друга вечеря . Перед сном, хвилин за 30-40 можна випити протеїновий коктейль, з'їсти сир. 

Як ви бачите, назвати це «дієтою» складно, але дотримуватися рекомендацій все-таки варто. Також не варто забувати і про специфіку тренувань для ектоморфа. Забирайте цю статтю собі на стінку, додавайте в закладки, діліться з вашими «худими друзями» і займайтеся спортом! 


А ось прекрасне відео про харчування для худих людей. Рекомендую до перегляду.

Коментарі

  1. Помилка в тексті : "По-друге, вам щастить і дотримуватися жорсткої дієти, як наприклад єндоморфам і МЕЗОМОРФАМ, вам не потрібно..."

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації