Гречана дієта: програма харчування та результати


Однією з найбільш зручних і простих програм харчування для схуднення є гречана дієта. Відгуки 2015 тих, хто схуд завдяки ній про її ефективність та популярність.


Єдина складність - психологічний аспект. Адже доведеться відмовитися від будь-яких кулінарних шедеврів, крім гречаної каші. Тільки вона і більш нічого!

Але така жертва варта того, щоб втратити обридлі від 7 до 12 кілограм ! І це можливо лише за 2 тижні. Відмінний варіант програми харчування , якщо потрібно терміново привести себе у форму перед важливою подією.

Звичайно, кількість втрачених кілограм залежить від об'єму тіла. Чим більша зайва вага, тим швидше будуть зникати зайві сантиметри фігури..

Суть програми з форуму гречаної дієти

Щоб було легше стати на шлях схуднення , багато захоплюються різними тематичними сайтами та форумами. На їх сторінках обговорюють деталі програми харчування, діляться своїми досягненнями і підтримують один одного.

Там же можна дізнатися більше про гречану дієту. Фото схудлих і детальний опис принципів програми допомагають наблизитися до мрії про стрункість.




І перше, на що звертають увагу шанувальники цієї дієти - правило приготування гречки. Виявляється, її не потрібно варити. Достатньо лише залити окропом і залишити на ніч.
Вранці каша буде готова. Але якщо складно вживати лише її (без масла і соусу), дієтологи допускають 1 літр кефіру в день.

Після двотижневого схуднення на дієті «моно» необхідно зробити перерву на місяць!

Чи легко переноситься гречана дієта для схуднення? Відгуки

Одні з найбільш хвилюючих питань: наскільки буде турбувати голод  під час схуднення і чи легко пройти дієту.

Можна відразу ж порадувати бажаючих схуднути. Адже в рамках цієї програми відчуття голоду не буде.

Гречану кашу можна їсти кожні 2-3 години, але зрозуміло, невеликими порціями. Завдяки цьому дієта переноситься дуже легко.


Вживання води на гречаній дієті: відгуки та результати

Велике значення має рясне пиття. Звичайна вода протягом усього дня допомагає виводити шлаки з організму. До того ж, покращує травлення і нормалізує роботу внутрішніх органів.

Скільки ж потрібно пити води і будь-який іншої рідини? Стільки, щоб вам було комфортно. Але не менше 1,5 літра.





Експерти рекомендують звернути увагу на трав'яні зелені чаї і мінеральну воду. Від кави і чорного чаю краще на якийсь час відмовитися.

І, звичайно, гарячі напої повинні бути без цукру! Допускаються лише невеликі скибочки лимона.

Відгуки та результати гречаної дієти

Будь-яка програма харчування має як свої переваги, так і недоліки. Але щоб схуднення було ефективним і не викликало негативних наслідків для здоров'я, обов'язково чітко дотримуйтеся правил дієти .

На думку дієтологів, особливо важливо пити не менш 1,5 л води в день. Тоді ви напевно оціните позитивні сторони такого раціону харчування.


Переваги гречаної дієти: 

  1. Не буде відчуття голоду, адже кількість каші в день не обмежується. Можна їсти в будь-якому обсязі. 
  2. Через насичення організму вуглеводною їжею немає млявості, слабкості, запаморочення і втоми. Худнуть - енергійно і активно. 
  3. Швидке схуднення, завдяки чому людина з кожним днем ​​відчуває легкість в тілі. 
  4. Ефективність програми! За 2 тижні можна втратити близько 12 кг ваги! 
  5. Нормалізація роботи кишечника. Це можливо завдяки високому вмісту клітковини в гречаній каші. 
  6. Зменшення целюліту. 
  7. За рахунок вітамінів групи В, які є у складі гречки, покращиться стан шкіри, нігтів і волосся. 

Гречана дієта: мінуси

Будь-яка дієта має свої недоліки. Їх варто враховувати перед проходженням даної програми харчування.
  1. Гречана каша прийнятна не для кожного організму. Щоб переконатися, наскільки вам підходить дієта, проведіть один розвантажувальний день на гречці. Якщо не відчуваєте слабкість, цілком можна практикувати двотижневу програму зниження ваги.
  2. Психологічний аспект - складно налаштуватися на вживання лише одного продукту.Обов'язково захочеться побалувати себе забороненим ласощами. 
  3. Два тижні - це не маленький термін. Але, незважаючи на таку тривалість дієти, вона забезпечує відмінним результатом. 
  4. Серед мінусів гречаної дієти - обов'язковий перерву на місяць після завершення двотижневого циклу. Це не дуже зручно, якщо після закінчення програми все ще залишається зайву вагу. 
  5. За словами тих, що худнуть, іноді буває пониження артеріального тиску. 
  6. Можливе загострення хронічних захворювань. 
  7. Щоб заповнити нестачу корисних мікроелементів в організмі через дієти моно, слід обов'язково додатково приймати полівітамінні препарати. 
  8. Протипоказання гречаної дієти: відгуки схудлих

Якщо ви вирішили слідувати даній програмі харчування , спочатку отримаєте консультацію свого лікуючого терапевта. Адже у всього є свої протипоказання.





Така дієта неприпустима в період:
  • вагітності; 
  • гіпертонії; 
  • депресії; 
  • грудного вигодовування; 
  • серцевої недостатності; 
  • діабету; 
  • проблем шлунково-кишкового тракту. 


Дієта після гречаної дієти або як правильно з неї вийти?

Втрата близько 12 кг за 2 тижні - розкішний результат для людей із зайвою вагою. Але найважче зберегти нові пропорції фігури.

Для цього не варто відразу винагороджувати себе за зусилля порцією жирного шашлику або кремового торта. Продовжуйте слідувати принципам здорового і збалансованого харчування.




Зокрема, не їжте за 3-4 години до сну, додайте в раціон більше овочів і фруктів. Відмовтеся від шкідливих соусів і кетчупів.

Зверніть увагу на молочні продукти, варені яйця, нежирні супи, рибу на пару. Постарайтеся не вживати алкогольні напої. Вони затримують воду в організмі, за рахунок чого на ранок можна помітити опухлість на тілі.

Пам'ятайте, що позбутися зайвих кілограмів можливо, якщо працювати над собою в період гречаної дієти. Відгуки, результати, фото після проходження програми тоді будуть досить надихаючими.

І не забудьте додати в свій розпорядок дня час на заняття спортом . Фізичні вправи допоможуть зробити шкіру пружною і ще більше зменшити обсяги тіла.

Коментарі

Популярні публікації