Кристина Кульпина- Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!



 Кристина Кульпина 
Не скажу, що я була сильно незадоволена собою, по моїй суб'єктивній оцінці я завжди була прекрасна, адже так вважали моя мама, бабуся - як часто і буває.

Разюче схуднення і преображення Христини Кульпиной 

Тому про свою зовнішність я ніколи особливо не парилася. Але своє стали брати гени - по батьковій лінії всі жінки в роду важать 100 кг, і всі вважають, що треба любити себе такою, яка ти є. І мене стало це хвилювати. Глузування в спину, висловлювання в дусі: «ти жирна, схудни!». В анонімках цього ставало все частіше. Я намагалася не помічати їх, але підсвідомо комплекси росли.
Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
Кристина Кульпина
Безформні балахони, темні кольори, які вважаються, що стройнят - все це стало моєю атрибутикою. Я соромилася себе і не відчувала впевненості. І одного разу я підійшла до дзеркала і сказала собі: « О Боже! Я жирна ». Не буду описувати все, що я робила - спроб було дуже багато. Результат ви можете побачити на фото. Але я твердо вирішила для себе, що хочу бути красивою.
Це мені допомогло змінитися і тепер я готова запропонувати свої поради іншим, хто опинився в ситуації, як я тоді.

ДО
  1. Фізичні навантаження. Вони повинні бути щоденними. Необов'язково ходити кожен день в спортзал або на тренування , але можна елементарно поприсідати вдома, покачати прес - адже це займе 10 хвилин, а скільки користі. Регулярні заняття спортом привчають фігуру до правильній формі.
  2. Не обїдатися. Просто не потрібно їсти більше, ніж ти хочеш з'їсти, адже це все - зайве, і тільки жир. Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
  3. Не відмовляйтеся від улюблених продуктів, коли худнете. Якщо не можете жити без солодкого, не обмежуйте себе. Їжте все це до 12-ти денного. Так ви зможете витратити всю енергію за ритмом життя, але при цьому - бути щасливою.
  4. Не їжте на ніч. Пийте воду або кефір.
  5. Пийте якомога більше води. Не сік, не чай, не кави - ​​саме воду! Вода - кращий фільтр організму.Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
  6. Їжте більше овочів і фруктів за день. Вони вбивають голод і є прекрасним елементом для організму.
  7. Більше білків, менше вуглеводівБілки допомагають схуднути, бо на їх переробку організм витрачає сили. Вуглеводи ж - це надлишки, що підуть в жир.
  8. Крутіть обруч. Найефективніший - залізний з масажними насадками. І талію зробить, і жир розіб'є. І нескладно, до речі.
  9. Не нехтуйте косметичними процедурами. Робіть обгортання. На мій погляд, найефективніші - гарячі. Вони виводять підшкірний жир і знищують целюліт.Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
  10. Щоб від занять фізичного навантаження м'язи не наростали, займайтеся розтяжкою. Хороша розтяжка теж не завадить нікому.
  11. Раз на тиждень - розвантажувальний день. Кефір, яблука, огірки - все що завгодно, на чому можете потерпіти. Особисто я влаштовувала раз в місяць день на одній воді. Це корисно для організму загалом.  Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!  
  12. Відмовтеся від цукру, вживайте мед. Шкоди менше, користі більше.
  13. Спати потрібно не менше 7-8 годин, під час сну тілу не повинно бути жарко, краще - спіть у прохолодній кімнаті. Перед сном пийте зелений чай.І будете худнути уві сні.
  14. Не сидіть на дієтах, від них толку мало. Якщо потрібна активна втрата ваги , дотримуйтеся системи харчування : до 12 все, з 12 до 6 - правильне харчування, після 6 - нічого. Результат гарантовано!
  15. Ніколи не сдавайтесь.Ви досягнете своєї мети, якщо ви в це вірите!Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
Я йшла до результату, працюючи над собою, протягом року. Я займаюся цим кожен день, адже прагнення до ідеалу входить, як стиль життя. Якихось 10 кг, а зміни колосальні - зовнішні та внутрішні. З бридкого каченяти я стала прекрасним лебедем.
Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!
Зараз мене візьме будь-яке модельне агентство, я беру участь у конкурсах краси, фотосесіях, мені постійно пишуть паблік Вконтакте, пропонуючи опублікувати мої фото і я потрапляю в рейтинги красунь. Не скажу, що це прямо уже й важливо, але я відкрила для себе цілу нішу життя - і не так складно. 
Історія гидкого каченя: мінус 10 кг!

Кристина Кульпина

Я думаю, якщо вийшло у мене, вийде і у інших!

Коментарі

  1. Вау, чудесний результат))) Ти і раніше була гарненькою, а зараз - просто богиня))) Ти молодець, у тебе величезна сила волі) Моя сестра теж недавно худла, тільки вона пила таблетки Детокс + Екстра Слім від Максими. У кожного свій шлях))

    ВідповістиВидалити
  2. Can you publish your e-mail address? I have a modeling project in Russian and i am looking for new models.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації